24-7HOOGEVEEN

de Parttime School

VRIJDAG 25 MAART 2022 OPENEN WE DE DEUREN VAN DE WORSHIP & MINISTRYSCHOOL!

Ervaar jij een roeping op het gebied van aanbidding in jouw lokale kerk? Verlang jij ernaar om een ware aanbidder te zijn en heb jij hart voor aanbidding? Meld je dan aan voor het voortraject van onze Worship School.

De Worship School is bedoeld om jou te helpen groeien en toe te rusten in jouw bediening van aanbidding! De Worship School zelf zal gaan starten in september 2022, maar we willen graag voor die tijd al met jou 6 weken optrekken tijdens het voortraject. Het voortraject zal dezelfde opzet hebben qua programma als de Worship School, zodat je een goed beeld krijgt van wat je straks kunt verwachten. Hoe ziet het programma eruit? Je krijgt onderwijs over je bediening van aanbidding en het groeien in geestelijke volwassenheid (zowel theoretisch als praktisch), er is tijd voor ontmoeting, relatie bouwen, aanbidding en gebed.

Wij willen graag in jou investeren en je te helpen ontdekken wat God voor jou heeft weggelegd, zodat jij weer tot zegen kunt zijn voor jouw lokale kerk waaraan je verbonden bent. Ben je een muzikant, vocalist of aanbiddingsleider? Je bent van harte welkom om je aan te melden!

De lesdagen zijn op vrijdag: 25 maart, 1 – 8 – 22 – 29 april en 13 mei 2022 van 15.00 – 21.00 uur, Montgomerystraat 14, Hoogeveen.

Kosten 245,- euro incl. maaltijden en boek.

MELD JE HIER AAN