ONDERWIJS

Ministry en gebedscursus

Wil jij meer weten over bidden met en voor mensen?
Jij meer weten over bidden voor genezing en wat de bijbel hierover zegt?
Jezus gaf Zijn discipelen de opdracht die voor ons nog steeds geldt: ‘Ga op weg en verkondig: Het Koninkrijk van de hemel is nabij’. Genees zieken, wek doden op, maak mensen die aan huidvraat lijden rein en drijf demonen uit.
Een duidelijke opdracht maar hoe doen we dit nu? Doet God nog steeds deze wonderen en hoe bid ik hier dan voor?
Op deze vragen zullen we ingaan op de avonden.
Hans Maat zal 2 avonden onderwijs geven over genezing (24 en 31 januari) en op 17 januari en 7 februari zal het gaan over Gods stem verstaan, inzichten in de geestelijke wereld en bidden voor en andere mensen.

Cursus: Ontdek Gods Liefde voor jou!

Verlang jij ook zo naar die diepe geborgenheid, dat gevoel dat je veilig bent wat er ook gebeurt? Voor ons was en is dit een heel proces. Wanneer we de bijbel lezen dan staat daar dat God veilig is, dat Hij van je houdt, dat Hij je bedoelt heeft en dat Zijn liefde in onze harten is uitgestort. Waarom kunnen we dit dan zo moeilijk pakken? Want we weten het immersbest wel….toch…

Vanaf 7 maart willen we, tweewekelijks, met elkaar het proces ingaan om op zoek te gaan naar die diepere laag van geborgenheid die ,God de Vader, ons wil geven. Dit gaan we doen aan de hand van het boek: Ervaar Vaders omhelzing, van Jack Frost. Een boek waarin de schrijver openhartig verteld over zijn zoektocht naar deze geborgenheid, naar de liefde waarvan hij het bestaan wist, maar niet kon toepassen. Door dit boek samen door te nemen en dit met elkaar te bespreken kunnen we onze ervaringen, gedachten, patronen met elkaar delen om zo een stap dichter bij God de Vader te komen.

We willen hier 7 avonden voor reserveren, deze avonden zijn ingedeeld in drie thema’s:

1: Thuiskomen in de armen van een liefdevolle God
2: Belemmering waardoor je de liefde van Vader God niet kunt ervaren
3: Omgaan met de Vaders Liefde

Je bent van harte uitgenodigd!

Voor beide cursussen geldt: wil je meedoen, stuur even een mailtje naar:
info@24-7hoogeveen.nl