24-7 Worship and ministryschool

we zijn heel blij dat wij kunnen aankondigen dat we van start kunnen met de Worship and Ministryschool. Een verlangen wat al jaren in ons hart leeft. God zoekt aanbidders in Geest en waarheid en dat is waar onze school over gaat. Wat is dit nu: Hem aanbidden in Geest en waarheid? Het is zo gaaf om met Hem op te trekken de hele dag door, Hem te leren kennen en Hem te aanbidden, doordat je tijd met Hem doorbrengt. God heeft ons ten diepste gemaakt voor een relatie met Hem. Een relatie kan alleen wanneer je veel met elkaar optrekt en dat is wat Hij wil. Optrekken met u, jou en mij. Hoe gaaf is dit?

In januari 2022 starten we met onze parttime opleiding! Een opleiding waarbij we uitgaan van de goedheid van God.

De opleiding is gefundeerd in de stelling: God is goed!

De pijlers voor het eerste jaar zijn: identiteit, intimiteit en autoriteit.

We gebruiken deels het curriculum van de opleiding Bethel School of Supernaturally Ministry uit Redding en deels ons eigen ontworpen curriculum op gebied van Worship and ministry. We zijn druk aan het ontwikkelen en schrijven en zien enorm uit naar januari!

Heb je interesse in de opleiding neem dan contact op met Geralda Vrieling, info@24-7hoogeveen.nl. Dit najaar zullen we een paar informatiemomenten organiseren.